Telefon: 0760 570 504
Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Theme settings

Background color:

Background pattern:

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este important pentru tine, clientul nostru, sa cunosti aceste informatii inainte de a face o comanda, pentru ca acest fapt implica acceptul tau in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

In primul rand, pentru a putea efectua o comanda online pe site-ul CloneBricks.ro, nu este necesar sa te inregistrezi cu un cont! Programul nostru permite si comenzi unice, iar numarul nostru de telefon este disponibil pe prima pagina pentru comenzi directe. Este insa util pentru tine sa te inregistrezi, in ideea ca vei reveni la noi intr-o buna zi, iar atunci nu va mai trebui sa completezi toate campurile cu informatii.

Totodata, inregistrandu-te cu un cont pe CloneBricks.ro, vei avea mereu acces la istoricul comenzilor tale si la alte informatii utile despre activitata ta pe site-ul nostru.

Te rugam sa acorzi maxima importanta fiecarui camp obligatoriu solicitat in momentul inregistrarii. Suntem absolviti de orice raspundere pentru eventualele greseli de introducere a numarului de telefon, a adresei sau a adresei de e-mail si implicit pentru tot ce implica acest aspect.

Pentru ca exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile in stoc intre momentul plasarii comenzii tale si momentul acceptarii acesteia de catre noi, CloneBricks.ro garanteaza ca vei fi contactat in max. 24 de ore, pe e-mail sau telefonic, pentru solutionarea problemei.

Ne dorim ca toate eventualele divergente sa poata fi solutionate pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este cu putinta, nu ne ramane decat sa ne adresam instantelor judecatoresti competente din Romania :(

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioadă de 14 zile de la primirea produsului pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Daca vei lua aceasta decizie, este important sa sti ca trebuie sa ne anunti si pe noi despre asta, printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail.

Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, si ambalata corespunzator pe adresa punctului de lucru.

Returul se poate face doar prin curierat rapid sau Posta Romana. Taxele de curierat vor fi suportate de catre cumparator!

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin transfer bancar, in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid, sau prin mandat postal.

Site-ul www.clonebricks.ro este proprietatea societatii Clonebricks S.R.L., cu numarul de ordine in registrul comertului J40/8890/2015, avand cod unic de inregistrare 34796217.

Continutul acestui site, inclusiv preturile afisate, poate fi modificat fara nicio notificare prealabila catre utilizatori. Schimbarile de pret nu afecteaza comenzile deja primite!

Preturile afisate pe site-ul nostru includ toate taxele aferente (exceptand costurile de transport).

Pentru ca oricat am incerca, nu vom putea niciodata satisface nevoile tuturor potentialilor nostri clienti, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii!