Telefon: 0760 570 504
Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Theme settings

Background color:

Background pattern:

Confidentialitate

Societatea Clonebricks S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 37038.

CloneBricks.ro iti garanteaza confidentialitatea datelor personale!

Datele tale personale introduse vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, si anume acela de comercializare. Informatiile de identificare sunt necesare pentru emiterea facturilor si pentru livrarea produselor la adresa la care le doresti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a te adresa justiţiei. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugam sa ne trimiti o cerere scrisă, datata si semnata, prin mail la clonebricks@yahoo.ro. Suntem obligati sa comunicam masurile referitoare la persoana vizata in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de tine, clientul nostru. Nu esti obligat sa ne furnizezi aceste date, dar ele sunt necesare la prelucrarea cererii tale si pentru onorarea comenzilor. Eventualul tau refuz de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a-ti oferi serviciile solicitate.

CloneBricks.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.