Telefon: 0760 570 504
Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Theme settings

Background color:

Background pattern:

Livrare

Pentru ca este cea mai ieftina varianta de transport pe care o putem propune clientilor nostri, livrarea produselor comercializate pe site-ul CloneBricks.ro se face din oficiu cu Posta Romana, in sistem ramburs.

Aceasta inseamna pentru tine un cost minim garantat de doar 11,00 RON per comanda, iar pentru comenzile mai mari de 200 RON beneficiezi de transport gratuit, tot cu Posta Romana!

In functie de localitatea in care te afli, coletul va ajunge la tine de regula in 24-48h (72h in cazuri extreme) de la expediere. In cazul coletelor de mici dimensiuni, factorul postal are obligatia sa livreze la adresa, dar este ceva ce noi nu putem controla. Pe cele mai mari le vei putea ridica tu in baza unui aviz emis de Posta Romana, care iti va fi inmanat de factor sau pe care il vei gasi in cutia postala daca acesta, la randul sau, nu te-a gasit la adresa.

Foarte important de stiut, odata ajuns la oficiul postal de care apartii, coletul tau va fi pastrat acolo 10 zile, astfel ca ai suficient timp sa-l ridici.

Daca doresti livrare prin alta metoda, te rugam sa specifici acest lucru in formularul de comanda, la comentarii. Suntem flexibili si in general ne gandim mai mult la multumirea ta decat la confortul nostru :)

Pentru ca lucram pentru copii, facem tot posibilul sa raspundem cu expedierea comenzilor venite in aceeasi zi. Exista insa posibilitatea ca in zilele mai aglomerate sa nu putem realiza acest lucru, motiv pentru care apelam la intelegerea ta si iti multumim ca ne-o acorzi!