Telefon: 0760 570 504
Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Theme settings

Background color:

Background pattern:

Despre noi

CloneBricks.ro este un site destinat exclusiv comercializarii de jocuri de construit tip LEGO, pentru copii si nu numai.

Buun! Acum ca am lamurit-o cu directia de mers, vreau sa intelegeti mai bine scopul!

Pentru tine, clientul acestui magazin online, este important sa sti ca am pornit la drum motivat de o pasiune ce ma tine de-o viata: jocurile de construit LEGO! Desigur, copil fiind in Romania, ca multi altii, nu aveam bani de LEGO(R). Isi mai rupeau ai mei din cand in cand de la gura si de ziua mea sau de Craciun ma mai faceam cu un set original. Nu te gandi insa ca erau din cele mari, "de cateva milioane", erau din cele mai mici, de doar cateva "sute de mii".

Cum aceste seturi mici nu-mi ajungeau nici pe o masea, orice joc de construit ce ma ducea cu gandul spre LEGO imi cam facea cu ochiul. Si asa am ajuns sa-mi dezvolt un interes enorm nu doar pentru LEGO, ci si pentru tot ce inseamna jocuri de construit tip LEGO...mai bine zis, compatibile cu LEGO.

Tin minte si acum primul astfel de joc, o copie ieftina, si la propriu si la figurat, a unui set LEGO Castle. Nu trebuie sa-ti mai spun ce dezamagit am fost sa constat ca in cutie nu era nici macar jumatate din ce aparea pe poza de pe cutie. Apoi plasticul ieftin, figurinele total aiurea, accesoriile si ele o bataie de joc...

Insa am perseverat si bine am facut! Deoarece cu timpul aceste "clone" sau "fake-uri", cum sunt cunoscute in randul puristilor LEGO, au devenit tot mai bune si mai...originale! Da, pare ciudat, dar este bine de stiut ca LEGO, firma LEGO din Danemarca, nu mai detine demult drepturile asupra formei pieselor sale. Adica, oricine poate produce jocuri cu piese identice, pentru ca nicio lege nu interzice acest lucru...patentele expira si ar fi ca si cum urmasii lui Edison ar cere despagubiri fabricilor de becuri pentru incalcarea drepturilor de autor :)

Revenind, am ars alaturi de producatorii de jocuri tip LEGO toate etapele dezvoltarii lor. De la plastic de aruncat la gunoi, la jucarii de o reala calitate, cu piese care se imbina usor, instructiuni clare de asamblare si, cel mai important aspect, compatibilitate 100% cu originalul. Pentru ca stim cu totii, cei mici nu tin cont de originale si neoriginale! Pentru ei conteaza "jucabilitatea", piesele ajung oricum intr-o gramada comuna si ar face bine sa se potriveasca intre ele! Altfel, mami si tati, fuguta la magazin :))

Asadar, ca sa scurtam, vorbesc dintr-o vasta experienta cu astfel de jocuri si am ales pentru tine doar ce are mai bun de oferit acest segment. Oricum, fiind magazin online, ce nu-ti convine, poti trimite inapoi, dar asta este o discutie pe care o vom relua in sectiunea Termeni si conditii.

Cu sinceritate

Bogdan, fondator CloneBricks.ro